Jul 23, 2009

1.díl - Návod na instalaci neoficiálních downloadů

Neoficiální downloady jsou vyrobeny v různých programech a jedná se o různé typy souborů.

SOUBORY TYPU .sims3pack


- ty jsou nejjednodušší jak na instalaci, tak na správu

- instalují se jednoduše dvouklikem, tím se spustí herní instalátor (a musí vám potvrdit, že instalace v pořádku proběhla)

- tyto soubory uvidíte ve Spouštěči hry, v menu Nainstalované soubory, kde je také můžete kdykoli smazat

Některé sims3packy nelze do verze hry 1.7 a vyší nainstalovat jako sims3packy. Na vině je zabezpečení, které EA zvýšila proti kradení věcí ze Store a které zablokovalo i některé neoficiální downloady. Do hry je všakmůžete nainstalovat jako package za použití Delphyho Multi-Extracteru. Pokud ho chcete používat:
1/ Nainstalujte si Opici atd - postupujte dle návodu pro instalaci formátu package (viz níže)
2/ Stáhněte si Delphyho MultiExtracter - KLIK SEM (NUTNÁ REGISTRACE)
Pokud s tím potřebujete pomoct, čtěte toto téma, nebo mi do něj napište: KLIK SEM
**********************************************************************

SOUBORY TYPU .package


- na tyto bohužel nestačí udělat dvouklik nebo je jen tak zkopírovat do nějaké složky (jak jsme byli zvyklí v TS2)

- ruční instalace je zbytečně složitá, zde je návod v angličtině, který překládat nebudu, protože ho stejně nikdo nepoužijete, jelikož se vám nabízí dvě podstatně jednodušší varianta:


**********************************************************************
!!!
Existují ještě další různé programy, kterými lze instalovat sims3packy do hry. NEMÁM JE VYZKOUŠENÉ A NEPOSKYTUJI !!! K NIM PORADENSTVÍ.

**********************************************************************

NEOFICIÁLNÍ DOWNLOADY A SOUBORY NAHRANÉ DO VÝMĚNY

Část neofiko downloadů je skrz Výměnu NEPŘENOSNÁ, což znamená,že když do Výměny nahrajete objekt nebo simíka tyto věci obsahující, PO STAŽENÍ Z VÝMĚNY TO NEBUDE FUNGOVAT.

Co se týká vylepšování simíků - jako jsou oči, kůže, vlasy atd. - velká část downloadů (vlasy, oblečení atd) je přes Výměnu nepřenosná, tzn. po instalaci simíka sbaleného s tímto obsahem to nebude fungovat a hra to nahradí něčím jiným.

Co se týká vzorů, zde nemám úplně jasno, každopádně je fakt, že část jich přes Výměnu také nefunguje. Testovala jsem vzory typu souboru .sims3pack i .package - a ani jeden z testovaných nefungoval, přičemž do Výměny jsem je nenahrála samotné, ale na oblečení.
(V tuto chvíli nevím jak jsou udělané vzory, co po stažení fungují - kdybych to zjistila, doplním to sem).

Nezapomeňte, že neoficiální obsah vám může způsobit herní problémy - a že s nimi vám oficiální technická podpora od výrobce hry rozhodně nemusí pomoci! Tech. podpora nemusí vůbec tyto downloady znát, nemusí vědět které z nich se nesnesou navzájem, jaké problémy z nich mohou vzejít ani jak je řešit - tech. podpora výrobce je povinna řešit pouze problémy související s oficiálním obsahem hry. Všechno neoficiální si instalujete na svoji zodpovědnost a na "svoje triko".

No comments: