Jun 22, 2009

PŘIDÁNÍ NOVÉ RODINY nebo SIMA DO MĚSTA - návod

Případ první:
HRAJI ZA DALILU, CHCI ZA NI HRÁT I DÁL, ALE POTŘEBUJI PŘIDAT DO MĚSTA (nebo k Dalile do rodiny) NOVÉ SIMÍKY

1/ Přepnutí do módu UPRAVIT MĚSTO


2/ Výběr rodiny z knihovny nebo vytvoření nové rodiny

Pokud si nechcete vybrat žádné simíky uložené v knihovně, klikem na označenou ikonu si můžete vytvořit nové.

3/ Kopii vybraného simíka (rodiny) umístíme do města (tzn. originál zůstává v knihovně i nadále)

Kopii Smrťáka můžeme nastěhovat do prázdného domu nebo ke kterékoli ze stávajících rodin (včetně té, kterou máme aktivní, v tomto případě k Dalile).
Dáme ho k Friovi, jistě bude mít radost :)

4/ A to je všechno, teď se kliknutím na NÁVRAT DO HRY vrátíme k Dalile.
Edit 25.6.09 TIP: Předtím - to je důležitý, to PŘEDTÍM - než vyberete simíka ke stěhování, můžete použít cheat FreeRealEstate. Odblokuje všechny prázdné domy a simíka můžete nastěhovat do kteréhokoli z nich, bez ohledu na to, že na něj nemá dost financí. Později (nebo v jiný nevhodný moment) to nefunguje. Ale dá se to použít i na simíky, které jste přes mód úpravy města vystěhovali z domu do dočasné schránky.


Případ druhý:
HRAJI ZA DALILU A UŽ ZA NI HRÁT NECHCI, CHCI HRÁT ZA NOVÉ SIMÍKY
Až do bodu 3 se postupuje stějně jako v předchozím případě. Potom neklikneme na "Návrat do hry", ale na ikonku ZMĚNIT AKTIVNÍ DOMÁCNOST.




*******************************************************************
Dodatek k bodu2: v knihovničce mohou být uložené i rodiny s domem.

Pokud chcete takovou rodinu umístit do města a nevíte jak, mohl by vám pomoci Návod pro práci s parcelami.



Toto je můj vlastnoruční návod, pokud ho najdu (bez předchozí domluvy se mnou) zkopírovaný u někoho na webu, tak si toho nešťastníka najdu a budu se dívat jak postupně zpolyká všechna písmenka z klávesnice.

5 comments:

Chiko said...

Díky moc za tyhle rady ^_^ Bez nich bych byla ztracená! :D

topinka said...

Chtěla bych poprosit, jestli bych mohla tvůj článek upravit a dát na svůj blog... napíšu tvoji stránku jako zdroj - prosím odpověz. Jinak moc díky :)

Loverdag said...

Nezlob se, ale nemohla, vysloveně si nepřeji, aby se moje texty (ani v upravené podobě) objevovaly na jiných stránkách. Pokud se tak stane, budu to řešit jako porušení autorského zákona. Děkuji za pochopení.

Anonymous said...

Ahoj, mám dotaz,přestěhovala jsem pár členů rodiny a nezaškrtla jsem je jako aktivní domácnost, tak jsem chvíli hrála za ty, kteří mi tam zůstali, teď bych se k nim chtěla vrátit. Jde to nějak? a Nevadí, že mám hru staženou? děkuju :)

Loverdag said...

Vrátit se do bodu, kdys je odstěhovala, nemůžeš - jelikož hra za ně pokračovala, běžel jim čas a vývoj života. Hrát za ně dál ale samozřejmě můžeš, pokud se přepneš do jejich domu. Pokud ti teda ta kradená hra fuguje správně, jelikož nemusí, může chovat divně. A jinak ano, vadí to, krást se nemá.